Simpukka

Simpukan Childwish-bändin lokakuu: jäsenetuna Ikaalinen Spa

Kaupallinen yhteistyö Ikaalinen Spa

Childwishin lokakuun kappale:

”Kun toivo putos puusta kaikki kävi äkkiä. Ei nähty itse toivoa eikä edes tähtiä. Kun toivo putos puusta, ei mikään ollut silkkiä. Toivo menetetty, yöt bläckiä. Kun toivo putos puusta, kaikki kävi kovin äkkiä.”

Alkuperäinen kappale Ismo Alanko: Kun Suomi putos puusta

Childwish (lapsitoive) on Lapsettomien yhdistys Simpukan työtä tukeva kuvitteellinen bändi. Bändin jäsenet ovat Simpukan työntekijöitä toimistokoira Tuhtolla vahvistettuna.

Childwish keikkailee Simpukan Instagram-tilillä. Instagram-kiertueella julkaistavat uudelleen sanoitetut kappaleet kertovat lapsitoiveesta, lapsettomuuden surusta, lapsettomuushoidoista, hedelmällisyydestä, toivon menettämisestä ja lopullisen lapsettomuuden hyväksynnästä.

Kampanjan pääsanoma on, että yksin ei kannata jäädä lapsettomuusbiisejä soittelemaan, vaan voi liittyä mukaan bändiimme. Yhdessä äänemme on vahvempi.

Tule bändin faniksi liittymällä Simpukan jäseneksi täällä: Liity Simpukan jäseneksi.

Simpukan yhteistyökumppanit tarjoavat vuoden 2024 aikana jäsenetuja. Alennuskoodit löydät Simpukan verkkosivujen jäseneksi-sivulta.

Yhteistyössä Ikaalinen Spa

Alennus 15 % päivän hinnasta majoituksiin.

Tarjous voimassa 31.12.2024 asti (pl. 24.-26.12.2024) Superior-, WoW- ja Economy-luokan huoneisiin. Varaukset ikaalinenspa.fi tai myyntipalvelusta. Vain uusiin varauksiin, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei ryhmille. Lisävuoteet normaalihinnalla. Mainitse varatessa jäsenyytesi sekä jäsennumerosi. Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön majoitusvuorokauden aikana.

Ikaalinen Spa & Resort on täyden palvelun kylpylähotelli monipuolisilla aktiviteetti- ja ravintolapalveluilla ja koko vuoden kattavalla tapahtumakalenterilla. Kaunis Resort sijaitsee Kyrösjärven rannalla Pirkanmaalla legendaarisen Ikaalisten Kylpylän jatkajana paikallisten toimijoiden otettua ohjat vuonna 2021.